У Харкові в парку Горькова планують встановити садові дивани. Вартість одного декоративного садового дивана у формі книги становитиме 49 775 гривень.

Про це пише KHARKIV Today.

Центральний парк культури і відпочинку імені Горького хоче купити чотири декоративних садових дивана "Розгорнута книга" за 199 100 гривень. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого на сайті державних закупівель ProZorro.

Згідно документації, дивани будуть виготовлені з армованого бетону та фіброволокна, пофарбують їх силіконовою фарбою. Сидіння зроблять з термопластику, зверху нанесуть акрилову емаль.

Парк просить гарантійний термін на дивани не менше року. Поставити дивани фірма-підрядник повинна буде до кінця серпня 2020 року.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

парк, скріншот з відео
парк, скріншот з відео

Нагадаємо, загальна вартість капітального ремонту і відновлення елементів благоустрою Молодіжного парку обійшлася в 148,5 мільйона гривень. З цих 148,5 млн гривень, 35 млн гривень пішли на створення Урбан-парку та відновлення елементів благоустрою території поряд з цим парком.

Вартість капітального ремонту 1 кв. м. парку, якщо не вважати Урбан-парк, склала 75 600 гривень.

Лавок в парку встановили 26 штук. Вартість кожної — 28 800 гривень. Лавок, довжина 2 метри, в парку встановили 70 штук. Вартість кожної — 19 200 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові заборонили закоханим улюблене заняття - тепер тільки повітряний поцілунок

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес закрився від харків'ян у броньованому бусику, мера охороняє армія велетнів - "Переплюнув президента"

Також «Знай.ua» писав, що Кернес "обкатав" Молодіжний парк у Харкові напередодні виборів - тягнули кота за хвіст два роки