Харків'яни просять реконструювати парк "Зелений гай".Це підтверджує петиція, зареєстрована на офіційному сайті Харківської міської ради.

"Наш парк "Зелений гай" в Індустріальному районі дуже великий по площі, там росте багато дерев - ялини, сосни, клени, однак парк в запустінні, заріс порослю, страшно ходити, доріжки заросли, скрізь сміття, колись веселі гойдалки, лавки та атракціони поламані. А в радянські часи для жителів району це був оазис свіжого повітря і приємного проведення часу. Просимо упорядкувати наш парк "Зелений гай", - написано в петиції.

парк, Харків, скріншот з відео
парк, Харків, скріншот з відео

Зверніть увагу, що міськрада розгляне петицію на реконструкцію, якщо вона набере 5 тисяч підписів за 90 днів. Поки що, за вісім днів петиція набрала 37 підписів.

Нагадаємо так само, Харків'яни попросили міську раду влаштувати в саду Шевченка кімнату для догляду за малюками.Як повідомляється, в петиції просять облаштувати таку ж кімнату, як та, що з'явилася в парку Горького, де батьки зможуть нагодувати дітей і провести гігієнічні процедури, не повертаючись додому, а потім продовжити прогулянку.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Не впізнаєте": Філатов показав, як зміниться аеропорт в Дніпрі після реконструкції

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес розщедрився на найдорожчі фонтани в Європі, харків'яни оніміли від суми: "Давайте не вважати"

Також «Знай.ua» писав, що 7 чудес Харкова зачарували Україну, топ найнеймовірніших "візиток" міста