У Харківській області загинула 19-річна дівчина, яка потрапила в ДТП на мотоциклі.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Харківській області.

Повідомляється, що інцидент стався на автодорозі Чугуїв-Великий Бурлук в селі Кочеток у п'ятницю, 22 січня близько 17:20. Як вдалося з'ясувати поліції, 51-річний водій автомобіля Mitsubishi Pajero скоїв зіткнення з мотоциклом з коляскою, в якому знаходився 52-річний водій і 19-річна пасажирка.

ДТП / фото : ГУНП
ДТП / фото : ГУНП

В результаті зіткнення дівчина вилетіла з коляски. Дівчину терміново госпіталізували медики, проте вона померла ще в кареті швидкої допомоги. 52-річного чоловіка, який керував мотоциклом, також доставили в лікарню з тілесними ушкодженнями. Водій Mitsubishi травм не отримав.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

ДТП / фото : ГУНП
ДТП / фото : ГУНП

Слідчим вирішується питання про внесення відомостей про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно зі статтею 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Ведеться розслідування.

ДТП / фото : ГУНП
ДТП / фото : ГУНП

Нагадаємо, що під Харковом, в селищі Пісочин, виявили згорілу вантажівку. Всередині пожежників чекала моторошна Знахідка.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові розшукують молодого стоматолога з рідкісним ім'ям-викрали на Mercedes.

Також Знай.иа писав, що у Харкові повідомили про мінування державних установ.