Сніг з дощем в Харкові спровокували ДТП, через яку утворився величезний затор.

Відповідне відео опублікували в спільноті "ВЕХА (Харків)".

Сніг несподівано застав українців. Негода на всій території Україні провокує затори і ДТП. І Харків у цьому не став винятком. Так, у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода через яку в місті утворився величезний затор.

У Харкові ДТП спровокувало пробку


Відомо, що рух ускладнено на вулиці Клочківській до вулиці Новгородської при русі в центр міста. Поки що невідомо, коли на цій ділянці дороги відновлено проїзд.

Правоохоронці просять водіїв бути вкрай обережними у непогоду, щоб уникнути неприємних ситуація і травм.

Нагадаємо, що в Запоріжжі сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого виявилася заблокована траса, що веде до аеропорту.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , львівської військовий збив людину, слідчі ДБР вже почали розслідування обставин смертельної аварії.

Також "Знай.uа" писав, що під Києвом затримали рекордно п'яного водія - чоловік влетів у припарковану машину і намагався втекти.