У Харкові чоловік викрав авто у блогерки та потрапив в аварію

Кілька днів тому у Харкові чоловік викрав машину відомої автоблогерки, яка не перший рік епатує Харків, та потрапив у ДТП. Подробиці у сюжеті програми «Джедаі» на каналі 2+2.

Переглянути відео можна за посиланням.

Викрадене авто належить харківській автоблогерці Ганні Кривуц, яка постійно потрапляє у поле зоре правоохоронців. Дівчина неодноразово керувала авто у стані алкогольного сп’яніння, потрапляла у ДТП, саджала за кермо дитину та їздила без водійського посвідчення. Суд позбавляв її прав та виписував штраф у два мільйони гривень за нерозмитнене авто.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами блогерки, машину викрав працівник її СТО. На кільцевій дорозі неподалік Харкова він не впорався з керуванням, і машина вилетіла у кювет. Чоловік не постраждав.

«Її можна, звісно, відновити. Але їздити я на ній точно не буду, бо це просто металобрухт. Якби це була не ця машина, а якась інша, там де метал тонший, там би був труп», – говорить Ганна.

Збитки власниця Lexus оцінила у вісім тисяч доларів і вже написала заяву у поліцію. Проте домагатися реальних термінів ув’язнення дівчина не збирається.

Якщо справа дійде до суду, чоловіку загрожує до п’яти років за ґратами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чоловік порубав сокирою понад десять авто через таємничий голос: "Мною керувало небо"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Харковом 14-річний шумахер викрав і розтрощив три автівки одним махом: "Батя не дає"

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові п'яний дружок Зайцевої зняв "скальп" з автівки - зробив сальто і приземлився на дах