У Харкові в ніч на 29 листопада автомобіль ВАЗ злетів з Велозаводського мосту.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції в Харківській області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ-21101 не впорався з керуванням і з'їхав з моста, в результаті чого автомобіль перекинувся на дах.

Під час оформлення ДТП, правоохоронці з'ясували, що водій ВАЗ сів за кермо п'яним. Тест на "Драгері" показав наявність 0,98 проміле алкоголю.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

На порушника склали два адмінпротокали за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП. Надалі складені адмінматеріали передадуть до суду.

На щастя, водій не постраждав. Його доля вирішуватиметься в суді.

Нагадаємо, в Харкові дівчина стала жертвою страшної ДТП.Як повідомляється, подія сталася на Московському проспекті, неподалік від велозаводу, в ніч на 28 листопада.

Там автомобіль марки Audi A3 на великій швидкості врізався в острівець безпеки посеред дороги. Удар був такої сили, що машина розлетілася всмятку: двигун вирвало і відкинуло в салон, де знаходилися три дівчини.

В результаті загинула дівчина, яка перебувала на передньому пасажирському сидінні – саме в неї потрапив двигун.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Рівним сім'я священика розбилася в ДТП: їхали святкувати день народження

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві легковик зробив "сальто" і приземлився на дах: дуже моторошно

Також «Знай.иа " писав, що У Києві таксист зніс зупинку з людьми, двоє загиблих-летів, не розбираючи дороги