Вчора, 10 листопада, з'явилася перша фотографія хворого Кернеса з німецької клініки "Шаріте".

Друг мера Харкова бізнесмен Павло Фукс опублікував фото Геннадія Кернеса, зроблене в німецькій клініці Шаріте.

"Геннадій Адольфович передає привіт з Шаріте"— написав Фукс під публікацією.

Кернес, фото: Павло Фукс (Телеграм)
Кернес, фото: Павло Фукс (Телеграм)

На знімку Геннадій Адольфович поруч з пасинком Родіоном Гайсинським. Також на фото присутній напис: "Передаю привіт всім харків'янам! І окремий привіт всім, хто мене загубив".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

скріншот
скріншот

Нагадаємо, днями було відкрито справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" з позначкою "безвісти зниклий" через відсутність Кернеса.

Справу було відкрито через звернення активіста, який повідомив про відсутність зв'язку і даних про місцезнаходження Геннадія Адольфовича. Повідомляється, що політик відсутній в Україні вже протягом більше 50 днів.

Однак згодом інформація була видалена з сайту поліції. Новина була "знята з сайту як некоректна і неактуальна".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Перший віце-мер Харкова Терехов розповів, як проходить лікування Геннадія Кернеса. За його словами, Кернес полетів у" Шаріті " не коронавірус лікувати. Він на вимогу рідних полетів лікувати саме загострилися на тлі китайського вірусу наслідки поранення. Зараз коронавірусу у мера Харкова немає.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Про стан здоров'я мера Харкова Геннадія Кернеса не було чутно вже тривалий час. В результаті в соцмережах знову поповзли чутки про смерть градоначальника. У Харківській міській раді журналістам інформацію про смерть Кернеса не підтвердили і розповіли про самопочуття і лікування мера Харкова.

Також «Знай.иа " писав, що Геннадій Кернес офіційно зареєструвався мером Харкова. Все необхідне для реєстрації Кернес надіслав електронною поштою.