Юлія Привалова, невістка мера Харкова Геннадія Кернеса, розповіла про його самопочуття.

Про це дівчина повідомила під час спілкування з підписниками в Instagram.

Один з підписників попросив:"Розкажи чесно про Кернеса: скоро голосувати, страшно, що він не приїде".

"Він у повному здоров'ї, добре себе вже почуває і це повна спекуляція його опонентів, які нічого більше не вміють, крім того, як брехати, на жаль", - розповіла невістка політика.

Припущення, що Кернес не повернеться в Україну до виборів 25 жовтня, Привалова називає політичними спекуляціями.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, сини мера Харкова Геннадія Кернеса заявили, що він знаходиться "у відмінному стані" і йде на поправку і скоро повернеться в рідне місто.

Про це Родіон Гайсинський і Данило Кернес сказали в спільному інтерв'ю виданню "Страна".

"На сьогоднішній день він знаходиться у відмінному стані. Його здоров'ю нічого не загрожує. Він набирається сил для майбутньої активної роботи. Ми регулярно спілкуємося з лікарями, які явно відзначають позитивну динаміку, задоволені ходом лікування і здивовані швидкості його відновлення ",- повідомив Родіон Гайсинський.

Також, сини Кернеса спростували чутки про кому або інсульт, нібито перенесений мером, але відзначили, що після хвороби йому поки складно розмовляти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У харків'ян закралася смутна підозра щодо хворого Кернеса: "Не може говорити?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Берлінська клініка "Шаріте" відкрила правду про хворого Кернеса-харків'яни не очікували

Також «Знай.иа " писав, що Харківський губернатор Кучер сів у крісло Добкіна, без Кернеса не обійшлося: "тобі ніхто грошей не дасть"