Колишній депутат Верховної Ради від фракції "Опозиційний блок" Михайло Добкін зняв свою кандидатуру з виборів на посаду мера Харкова.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Михайло Добкін, скріншот: Instagram
Михайло Добкін, скріншот: Instagram

"Шановні харків'яни, дорогі друзі. Сьогодні зняв свою кандидатуру з виборів на користь Геннадія Кернеса. Він йде на поправку і бере участь у виборах мера. На цьому моя місія виконана. Бажаю перемоги на виборах йому і його блоку. Завдання любити Харків і працювати для людей ніхто не відміняв. Адже це наше місто і нам тут жити"—- написав Добкін.

Він також побажав Кернесу перемоги на виборах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, дмер Харкова Геннадій Кернес вважає, що рішення Михайла Добкіна балотуватися в мери міста - це не дружній жест, а спроба використовувати чужий політичний капітал.

"Я не сприймаю це як дружній жест, який нібито спрямований на передбачення політичних ризиків. Це не допомога, а спроба використовувати чужий політичний капітал, щоб посилитися самому, а не посилити мене під час виборчої кампанії. І виглядає дуже неблагородно. В останні роки ми навіть не вітаємо один одного з днем народження. І не засмучуємо один одного дружбою", - повідомив Геннадій Кернес, через своїх родичів.

Кернес, фото: соцмережі
Кернес, фото: соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків терпить десятиліття війни між Кернесом і Фельдманом: як починалася " битва титанів"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін посуне хворого Кернеса з мерського крісла

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові без Кернеса почалися "підводні течії", - Хурсін