Президент України Володимир Зеленський незадоволений ситуацією з коронавірусом у Харкові. Він вважає, що мер Геннадій Кернес повинен був проконтролювати рівень дотримання карантинних вимог у місті.

Про це Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю кільком українським телеканалам.

У деяких містах України, зокрема, Дніпрі, Одесі та Харкові, провели масові заходи, після яких різко зросла захворюваність COVID-19 . Через ці епізоди вже відкрили кримінальні провадження.

Президент також звернув увагу на те, що після відкриття проваджень мери міст ображаються і згадують майбутні місцеві вибори.

Володимир Зеленський, фото прес-служби
Володимир Зеленський, фото прес-служби

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Виходять і говорять: "через те, що вибори - мене хочуть скинути". А не через нього загинула велика кількість людей. Саме з-за нього",
- заявив Зеленський.

За словами Зеленського, він просив Кернеса проконтролювати, як в його місті дотримуються карантинних обмежень. Кернес обіцяв, що все буде нормально, однак і зараз ситуація в Харкові з COVID-19 є складною.

Президент зазначив, що не бажає Кернесу нічого поганого. Тим більше, що мер Харкова захворів коронавірусом і сам знаходиться в складному становищі.

Геннадій Кернес / скріншот з відео
Геннадій Кернес / скріншот з відео

"Важливий момент: ми говорили з ним кілька разів, потім він нас послухав-зупинив метро - коли відчував, що кількість хворих зростає. Після цього він говорив, що все буде нормально. Зараз він захворів, на жаль, і ситуація (у Харкові-24 канал) у нього складна"– - розповів президент Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський у Маріуполі отримав переляк на все життя: відео переполоху

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зеленський пояснив свої питання українцям: довічне для корупціонерів і "секрет" відновлення Донбасу

Також «Знай.иа " писав, що В Україні почнуть випускати вакцину від коронавірусу, Зеленський сказав останнє слово: "вона унікальна"