Сьогодні, 28 жовтня, Харківський голова обладміністрації Олексій Кучер може завершити свою роботу на посаді.

Про це повідомив заступник голови Харківської облради Володимир Скоробагач на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Подано документи на розгляд звільнення Олексія Кучера з посади голови Харківської обласної державної адміністрації. Я не знаю, яке буде рішення Кабміну з цього питання, але, сподіваюся, що кулуарні домовленості не стануть перешкодою для вольового рішення, яке повинно було вже давно поставити крапку в цій історії. Некомпетентність і незрілість - так можна охарактеризувати роботу Олексія Кучера на посаді губернатора. Особливо, коли розумієш масштаби медичної катастрофи, яка стала епілогом його роботи, і бачиш "результати" розвитку інших важливих сфер життєдіяльності регіону. Думаю, що на Банковій вже це зрозуміли"— написав Скоробагач.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Також, за інформацією видання "Страна", Володимир Зеленський звільнить голів п'яти обласних державних адміністрацій, в тому числі і Олексія Кучера, який очолює Харківську область.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Про це сьогодні, 28 жовтня, "Стране" повідомило джерело в Офісі президента.

"На вихід - Олександр Стадник - голова Миколаївської ОДА, Юрій Гусєв - голова Херсонської ОДА, Олексій Кучер - голова Харківської ОДА, Олександр Бондаренко - голова Дніпровської ОДА та Максим Куций - голова Одеської ОДА. По цих людей вже прийнято рішення",- повідомило джерело з Офісу президента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Губернатор Кучер порівняв Харків з Італією: "жарти закінчилися"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Кучера вселився Добкін, без Кернеса не обійшлося: "Все х * * ня, Льоша, давай наново"

Також «Знай.иа " писав, що У Кучера вселилися Кернес з Добкіним в прямому ефірі: "Шо не д*очіте?!"