Стало відомо про те, що депутати підуть на все, щоб набрати голосів на виборах. Не зупиняться ні перед чим.

Таким чином, повідомляється, що депутат від Партії «Слуга народу» Олексій Кучер запустив рекламу в соціальних мережах перед виборами.

І ось, в You Tube з'явилася реклама ролика з похоронами загиблих у катастрофі під Чугуєвом АН-26. Труни, матері плачуть, а також портери жертв.

"Піару багато не буває" - як написали автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Користувачам це не сподобалося, так як не можна на такому піаритися. А незабаром в Україні вибори, і мабуть, прес-служба Олексія Кучера вирішила, що це відмінний піар-хід.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський нагородив 27 військових з літака Ан-26, що розбився під Чугуєвом, медалями "За військову службу Україні", 26 - посмертно.Відповідний указ № 421/2020 глава держави підписав у вівторок, 6 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба офісу президента.

Нагадаємо, ввечері 25 вересня на Харківщині при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленська в жалобі довела харків'ян до сліз: "Нехай земля буде для них небом"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові прощаються із загиблими в катастрофі Ан-26 курсантами-сумує вся Україна

Також «Знай.иа " писав, що Батько загиблого під Чугуєвом курсанта прокоментував стан української авіації: "труни з крилами"