Павло Пономаренко звільнився з посади директора департаменту цивільного захисту Харківської обладміністрації.

Відповідне розпорядження, який 27 липня підписав голова ОДА Олексій Кучер, опубліковано на сайті адміністрації, пише Depo.Харків.

"Звільнити Пономаренка Павла Олександровича з посади директора департаменту цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації 27 липня 2020 року за згодою сторін", - сказано в документі.

Причиною звільнення стала заява самого Пономаренко.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, волонтер Наталя Попова пішла з посади радника глави Харківської ОДА Олексія Фурмана, бо не була почута.

Про це вона повідомила у своєму відеозверненні на Facebook.

"Я щиро вірила, що донісши просту річ до нашого губернатора - правду - я зможу щось змінити.На жаль, за цей час я прийшла тільки до таких висновків: я помилилася, я не змогла. Цю систему змінити не можна. На жаль, мене не чують. І губернатор мене не почув".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни прийшли під вікна до Кучеру, розмахуючи підручниками: "Хочемо до школи"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Губернатор Харківщини і один Зеленського Кучер попався на "лівих" доходи - живе не за коштами

Також «Знай.ua» писав, що Кучер може посадити Харків на жорсткий карантин