Мер Харкова Геннадій Кернес після перенесеного інсульту не може розмовляти. Про це розповів адвокат і громадський діяч Анатолій Родзинський в ефірі для каналу "112".

Родзинський підкреслив, що в німецькій клініці Шаріте, де проходить лікування Кернес розповіли, що мер Харкова не може говорити після інсульту вже більш ніж три тижні.

Читайте Знай в Google News!

При цьому адвокат вважає, що оточення Кернеса має намір приховує цей факт від харків'ян.

"Якби вони розповіли, що мер Харкова Геннадій Кернес на сьогоднішній день за станом здоров'я не може керувати містом. Тому, що не може керувати містом людина, яка не може говорити. Не може керувати містом людина, яка не може мислити. Більшість би харків'ян не проголосувала б за партію, яка прикривається мером і хоче отримати контрольний пакет управління в місті" - сказав Анатолій Родзинський.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Кернес перенес инсульт и не может говорить - опираясь на инсайдерскую информацию из клиники Шарите сообщил адвокат Анатолий Родзинский

Кернес перенес инсульт и не может говорить - опираясь на инсайдерскую информацию из клиники Шарите сообщил адвокат Анатолий Родзинский. По мнению Родзинского, окружение Кернеса намеренно скрывает правду о состоянии здоровья мэра, прикрываясь тем, что в клинике якобы запрещено использование гаджетов, что не соответствует истине. Окружение Кернеса - вице-мэр Игорь Терехов, секретарь городского совета Александр Новак, директор КП “Ритуал” Евгений Журавлев и друг детства Павел Фукс - хочет воспользоваться состоянием здоровья мэра, чтобы, прикрываясь на выборах именем недееспособного человека, получить контрольный пакет управления в городе — монобольшинство в городском совете. «Они хотят скрыть от харьковчан правду, что Кернес уже не в состоянии управлять Харьковом» - утверждает Родзинский.

Geplaatst door 112.ua op Zaterdag 10 oktober 2020

Він підкреслив, що міські чиновники хочуть роздобути владу в свої руки і для цього готові використовувати стан здоров'я Кернеса.

У зв'язку з цим Родзинський звернувся до влади Харкова з вимогами розповісти жителям міста правду про те, в якому стані в даний момент знаходиться Геннадій Кернес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у міськраді Харкова назвали "дешевими клоунами" тих, хто говорить про інсульт Кернеса

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мерії Харкова заговорили про стан Кернеса

Також, "Знай.uа" писав, що хворий коронавірусом Кернес рветься до Харкова