Харків'яни звернулися до місцевої влади з проханням навести порядок біля метро "Індустріальної" та вул.Роганської.

Відповідна петиція з'явилася на сайті мерії.

"Величезне прохання зробити гарний парк біля метро "Індустріальної" та вул.Роганської. Зараз з обох сторін прямо біля дороги суцільні зарості. А так хочеться, проходячи повз, бачити освітлену ліхтарями благороженную територію, парк з лавочками і фонтанчиком",- пише автор петиції.

На сьогодні ідею підтримали сім жителів Харкова. Якщо за три місяці петиція набере 5 000 голосів, у міськраді зобов'язуються її розглянути.

Прогулянка парком, скріншот
Прогулянка парком, скріншот

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, в Харкові може з'явитися оглядовий майданчик з видом на місто. Така петиція з вимогою побудувати об'єкт склав харків'янин Максим Лапко. Він запропонував спорудити оглядовий майданчик на спуску Весніна.

Автор петиції написав, що з височини відкривається чудовий вид на місто. Особливо ввечері там збирається велика кількість людей, щоб помилуватися на осяяне світлом місто.

Петиція була створена 7 вересня і збір підписів триватиме ще 90 днів. Як з'ясувалося, в Харкові на сьогоднішній день немає жодного оглядового майданчика. Єдиний такий об'єкт раніше працював на фонтані Каскад, але потім зник фонтан і оглядовий майданчик разом з ним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни вимагають у Кернеса " покопатися у смітті"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни звернулися до Зеленського на його мові: "ми не лохи!"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни вимагають у Зеленського закрити коксохім: "нас труять"