Харківського міського голови Геннадія Кернеса просять облаштувати зупинку для громадського транспорту в районі дитячої поліклініки №1, яка знаходиться на проспекті Героїв Сталінграда. Відповідна петиція з'явилася на сайті міста.

За словами автора петиції, харків'янина Олександра Шипілова, йти пішки від тролейбусної зупинки «Депо» або від вулиці Морозова дуже незручно, особливо в холодну пору року.

Він зазначив, що у зворотний бік зупинка в цьому районі існує, але вже давно потрібна і зупинка на «Салюте» у напрямку вулиці Комунальній.

Поки що підписати петицію спромоглися лише кілька городян. Щоб її розглянули в мерії, необхідно 5 тисяч підписів. Збере прохання харків'янина стільки однодумців, поки не зрозуміло.

Нагадаємо, раніше Кернес "покладе" дітям під ялинку 6 мільйонів: Дід Мороз потрапив у гучний скандал у Харкові.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.іа", депутат з "Слуги народу" Холодів судиться з "Радіо Свобода" за наклеп

Також Знай.іа писав про те, що СБУ взялася за Федькову після погроз Зеленському.