Заступник мера Харкова з питань охорони здоров'я Світлана Горбунова-Рубан перехворіла на коронавірус і вийшла з відпустки.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Facebook.

"Важко перехворіла Covid -19 з двостороннім запаленням легенів. Разом зі мною перехворіла половина моєї сім'ї. Мій чоловік Валерій Володимирович досі в стаціонарі з важкою пневмонією. Були дні, коли ми просто боролися за його життя, а він, як міг нам допомагав. Син Тимур теж досі відновлюється після двосторонньої пневмонії з серйозними наслідками. Дорослі онуки пройшли цю дистанцію практично безсимптомно, але позитивні результати аналізів змусили всіх серйозно нервувати"— написала Світлана Горбунова-Рубан.

Здравствуйте мои дорогие харьковчане! Вышла из отпуска! К сожалению, отпуск не получился. Тяжело переболела Covid -19 с...

Geplaatst door Светлана Горбунова-Рубан op Woensdag 7 oktober 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чиновниця також повідомила, що онуки перехворіли практично безсимптомно, а ось правнук здоровий. З ним і його мамою вона спілкується тільки по телефону або через Facebook.

За її словами, під час хвороби вона займалася творчістю і не переставала працювати.

"Режим 24/7, телефони не замовкали, а я ніколи їх не відключаю, як би не важко було мені говорити",- додала віце-мер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Україні за добу 5397 нових хворих коронавірусом, 93 померло

Як повідомляє портал «Знай.иа» Осінь і зима-19 очима лікаря: "буде по 10-12 тисяч хворих щодня"

Також «Знай.иа " писав, що Коронавірус атакував харківські школи: "врятує тільки карантин"