Бізнесмен і депутат Харківської міськради Тарас Ситенко вирішив балотуватися в мери Харкова. Він буде подавати документи в якості самовисуванця.

Про це пише KHARKIV Today.

"Насправді готуюся. Зараз йде перевірка готовності команди до виборів, тому що ми, в принципі, збираємося не просто нагадати про себе або "зігрітися". Ми збираємося вигравати. Тому ця велика відповідальність. Ми серйозно готуємося. Коли будемо готові, будемо заявлятися"— сказав Ситенко.

Бізнесмен пояснив, чому вирішив йти зараз самостійно, а не примкнути до якоїсь політичної сили. Рішення про участь у місцевих виборах було прийнято на цьому тижні.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я готовий до співпраці з усіма здоровими політсилами, які пройдуть до міськради. Це не політична гра",- повідомив Ситенко.

Сигналом йти в мери Харкова для бізнесмена стало розуміння того, що буде цікава боротьба за мерське крісло.

"Є інтрига на сьогоднішній день. Мій виборецьм- це людина зі здоровим глуздом, людина, яка хоче жити і завтра, і післязавтра в Харкові, яка піклується про своїх дітей і онуків",- сказав Ситенко.

Програму він обіцяє представити найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На крісло хворого Кернеса претендують суперблондинка і мільярдер

Як повідомляє портал «Знай.иа» Губернатор Харківщини Кучер побажав Кернесу перемоги над коронавірусом: "чекаю на дебатах"

Також «Знай.иа " писав, що Кернес піде на вибори, незважаючи на хворобу: "Все в силі"