Місцеві вибори в Харкові набирають обертів. На мерське крісло претендує не тільки Геннадій Кернес, а й представник ВО "Свобода" Андрій Коломійцев. До недавніх пір він активно працював над підготовкою до виборів, але сьогодні 8 вересня заявив про те, що знімає свою кандидатуру через погане самопочуття. Про це йдеться в повідомленні партії на офіційному сайті.

Андрій Коломійцев розповів, що причини криються в медичній площині. У нього з'явилися обставини, які заздалегідь він не міг передбачити. Коломійцев вказав, що він не може поєднати політичні амбіції, бажання втілити передвиборчу програму з поправленням здоров'я. Також він зазначив, що здоров'я не дасть йому на 100% віддаватися роботі на місто.

Причина криється в медичній площині. На жаль, не всі обставини можна передбачити і виникають абсолютно несподівані події. Так сталося, що мої політичні амбіції і щире бажання втілити в життя вже готову програму увійшли в конфлікт з необхідністю щільно займатися власним організмом. Це не дасть можливості займатися політичною діяльністю зі стовідсотковою віддачею. Рішення відмовитися від балотування далося мені дуже важко, але порядність по відношенню до партії і колективу понад усе",- йдеться в повідомленні Коломійцева.

Однак ВО "Свобода" не збирається здавати позиції і скоро оголосить ім'я ще одного кандидата. На даний момент в списку кандидатів представник ОПЗЖ Олександр Фельдман і Геннадій Кернес.

Нагадавши, Знай писав, що в Харкові активісти звернулися в місцеву прокуратуру через подарунки, які були нещодавно роздані дітям і прямо відсилали до місцевих виборів і агітації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що чинний мер Харкова Геннадій Кернес збирається обиратися на третій термін. І на честь цього градоначальник активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами.

Нещодавно Знай передавав, що Центральний парк ім. Горького у Харкові планує витратити на реконструкцію дитячого ігрового комплексу "Кремлівська стіна" під інклюзивний дитячий майданчик ще 702 370,36 гривні.