Задовго до початку передвиборчої агітації перед місцевими виборами кандидати в мери і кандидати на місця місцевих депутатів не упускали можливість нагадати виборцям про себе. Офіційно передвиборча кампанія стартувала 5 вересня, а вибори відбутися 25 жовтня.

На даний момент відомо про всі методи агітації-від подарунків дітям до 1 вересня, до організації турнірів з шахів і свят для пенсіонерів. Парадоксально, але більша частина таких акцій не заборонена Законодавством. Законодавство не забороняє проводити агітацію з першого дня реєстрації політичної сили. Про це розповіла координатор Руху "ЧЕСНО" в Харкові Олександра Щукіна.

У Харкові лідером за кількістю агітації та білбордів у місті є»Блок Кернеса – успішний Харків". Про бажання позмагатися на крісло мера в черговий раз заявив Геннадій Кернес на початку липня. Після цього в місті з'явилися агітаційні оголошення, реклама і навіть почали роздавати партійну газету.

Політики не бояться і не соромляться нічого і навіть піаритися на дітях. Так політсилу Кернеса засікли на організації безкоштовних кінопоказів, шахових турнірів. На цих заходах активно використовувалася символіка з Партією чинного градоначальника Харкова.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Однак найбільш пам'ятним піаром партії Кернеса стало відкриття спортивного клубу»Криптон". Дизайн інтер'єру був виконаний в стилі супергероїв з американських фільмів, щоб залучити в клуб молодь. Однак родзинкою стала присутність серед супергероїв з обличчями спортсменів Харкова Геннадія Кернеса. Це стало приводом для насмішок у соцмережах.

Не відстала і партія»Слуга народу". У Харківській області вони провели концерт до Дня міста Дергачі, де виступив Костянтин Жидков, який був зображений на агітаційних плакатах.

Нагадавши, Знай писав, що представник ВО "Свобода" Андрій Коломійцев зняв свою кандидатуру з виборів мера Харкова.

Також Знай повідомляв, що у Харкові активісти звернулися до місцевої прокуратури через подарунки, які були нещодавно роздані дітям.

Нещодавно Знай передавав, що 1 вересня всі школярі та вихованці дитсадків Харкова отримали подарунки-полотняні сумки, а в них блокноти, розмальовки, браслети з символікою Партії Кернеса.