Олексій Кучер все частіше привертаэ до себе увагу журналістів. Що не день, то нові приводи для усмішок, або для посмішок співчуття. Ось і цього разу на телеграм-каналі під назвою НАЗК (Національна агенція запобігання корупції) з'явилася інформація про фігурантів перевірок розпочатих цим незалежним держорганом.

Сьомим номером у переліку чиновників високого рангу, декларації яких перевіряє НАПК, значиться голова обласної адміністрації Харківської області Олексій Кучер. Як повідомляє все той же телеграм-канал, основним приводом для перевірки є високі займали державні посади. А ось причинами, які можуть послужити початком цієї самої перевірки податкових декларацій, названі куди більш цікаві речі. А саме: «інформація про можливе порушення від громадян, медіа, юридичних осіб; встановлене НАПК невідповідність рівня життя чиновника задекларованим майну і доходам в результаті моніторингу способу життя;».

Варто також згадати, що передвиборча реклама від Кернеса поширились вже по всьому Харкову. І рекламні листівки можна побачити абсолютно скрізь де ходять люди: магазини, метро, під'їзди, вулиця і т. п.

Паперової реклами стало настільки багато, що її навіть можна зустріти в прибудинкових руїнах. Наприклад, уважні харків'яни помітили одну з мирно лежать листівок в ямі, яку комунальники залишили після своїх робочих махінацій.

Також, Український артист Сергій Бабкін виступив в Саду імені Тараса Шевченка в Харкові. Музикант несподівано для всіх виконав свій хіт «Єви і Адамі», чим вразив всіх відпочиваючих у парку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Про це повідомив сам артист на своїй особистій сторінки у Фейсбуці.

Також «Знай.ua» писав, що Геннадій Кернес збирається обиратися на третій термін. І в честь цього градоначальник активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами. Цього разу він "добрався" до аптек міста Харків

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові на житлових будинках, розташованих в районі скандального ринку «Барабашово», з'явилися листівки про нібито заплановане знесення будинків у зв'язку з будівництвом нової дороги

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові бізнесмени Барабашово готують "майдан" проти Кернеса