Президент Володимир Зеленський у середу, 6 листопада, представив нового главу Харківської облдержадміністрації - ним став нардеп від Слуги народу Олексій Кучер.

Новий губернатор Харківщини Олексій Кучер

Про це повідомляє ЛІГА.Новости та публікує цікаві факти з біографії новоспеченого очільника Харківщини.

"Харків показав на початку війни відстоювання незалежності", - сказав президент і представив Кучера колективу.

Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Журналісти відзначають, що до кар'єри в політиці Олексій Кучер працював адвокатом. Зокрема, він брав участь у скандальній справі про рюкзаки, пов'язаній з сином глави МВС Арсена Авакова Олександром. Тоді Кучер був захисником Володимира Литвина - представника фірми-переможця на поставку рюкзаків. Варто нагадати, що Литвин повністю визнав свою провину в шахрайстві і підробці документів. Суд призначив йому покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі з випробувальним терміном у два роки. Захист Кучера був професійним, відзначають журналісти.

Крім того, Олексій Кучер був фігурантом розслідування Схем. За інформацією журналістів, він може мати зв'язок з колишнім помічником сина екс-генпрокурора Віктора Пшонки - Артема Пшонки.

Згідно декларації Кучера в НАПК, він і його дружина володіють кількома квартирами в Харкові, п'ятьма автомобілями, житловим будинком та земельними ділянками в Харківській області. Окрім того на рахунках новоспеченого губернатора зберігаються 77 біткоїнів (еквівалентно приблизно $300 000) і $87 000. На рахунках його дружини - трохи більше $200 000.

Олексій Кучер

Нагадаємо, у середу, 6 листопада, президент Володимир Зеленський прибув до Харкова із робочим візитом і побував на легендарному заводі імені Малишева.

Як повідомляв Знай.uа, золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Також Знай.uа писав про те, що у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.