Державне бюро розслідувань розпочало слідство за фактом незаконної вирубки лісів у Харківській області, повідомляє видання “Фокус”.

Як повідомляється, незаконні вирубки лісів у Харківсьій області завдали лісовому господарству збитки на суму майже 24 мільйони гривень. Найчастіше вирубували клен, дуб, ясен та інші цінні породи деревини. Кримінальне провадження відкрите за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України.

Чергове кримінальне провадження. Цього разу у фокусі нашої уваги – деякі харківські лісники, які, за попередньою...

Geplaatst door Ольга Варченко op Maandag 19 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадуємо, що нещодавно Харківщину з робочим візитом відвідав Президент Володимир Зеленський, який наполягав на проведенні розслідувань щодо незаконних вирубок лісів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.