У Києві під час засідання Національної ради з питань антикорупційної політики Президент Володимир Зеленський слухав доповідь директора Гутянського лісгоспу Харківщини Віктора Сиси, повідомляє портал “Город Х”.

Сиса мав прибути до столиці через те, що пропустив нараду з боротьби із незаконними вирубками лісу, яку Зеленський провів під час нещодавнього робочого візиту до Харківської області. У Києві голова Гутянського лісгоспу звітував про те, що за рік його роботи на посаді у лісгоспі збільшився рівень зарплатні, збільшили реалізацію лісу, та посадили більше дерев.

НАЖИВО: Засідання Національної ради з питань антикорупційної політики в Офісі Президента

Geplaatst door УНН - Українські Національні Новини op Donderdag 18 juli 2019

Проте Зеленський не повірив у ті цифри, які назвав Сиса, та пообіцяв особисто відвідати Гутянський лісгосп та усе перевірити.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що Віктор Сиса опинився у списку голів лісгоспів Харківщини, яких звинувачують у незаконних вирубках лісу та розробці пісчаних кар’єрів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.