На вихідних біля будинку, в якому живе кандидат на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер, згорів мікроавтобус, повідомляє портал “Depo.ua”.

Як повідомляється, згорілий мікроавтобус був запаркований в 10 метрах біля машини Кучера та не належав нікому з мешканців будинку. Сам кандидат у губернатори припускає, що загоряння могло бути не випадковим, але не виключає й можливості умисного підпалу з метою тиску на нього.

Нагадуємо, що на минулому тижні новий голова Одеської обласної ради Максим Куций окреслив пріоритети роботи свого відомства на найближчий час.

Як повідомляв Знай.uа, що Президент Володимир Зеленський заявив, що опалювальний сезон у Львівській області опинилася на межі зриву.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що справжній крик душі з'явився в соціальній мережі від мами учня 6 класу, яка побачила домашнє завдання своєї дитини з української літератури.