Восени в Харкові пройдуть місцеві вибори на яких харків'яни зможуть обрати нового мера, ну або залишити "старого". Оскільки чинний мер міста Геннадій Кернес планує залишатися на третій термін, то він активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами.

Реклама Кернеса покриває всі мислимі і не мислимі поверхні Харкова. Її можна зустріти на стовпах, магазинах, аптеках, громадських туалетах і т. п. І, відверто кажучи, деяких харків'ян вже навіть початок "нудити" від цього.

Наприклад, на одному з міських під'їздів хтось познущався над плакатом із зображенням Кернеса і вирвав йому обличчя на фото.

Фотофактом поділилися в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Це ще #ДоверяйДелам чи вже #УспешныйХарьков?",- жартома запитує автор фото.

Нагадаємо, передвиборна реклама від Кернеса поширились вже по всьому Харкову. Величезні банери з рекламою мера "Блок Кернеса – Успішний Харків" з'явилися на міських багатоповерхівках, а борди "розійшлися" по місту.

Як виявилося, цього недостатньо, і тепер кандидатуру Кернеса на третій термін просувають на більш низьких висотах.

За інформацією телеграм-каналу "ВЕХА", плакати з рекламою від Кернеса носять по торговим точкам, що викликало неабияке обурення харків'ян.

"Це якесь неподобство! Розносять по кіосках плакати з Кернесом. І примусово змушують вішати на вхідні двері, інакше будуть виписувати штраф! Сегодня сказали, що хтось буде їздити перевіряти. Будуть їздити по вул. Киргизькоії", – обурюються люди.

Так само, Кернес "добрався" до аптек міста Харків.

Як виявилося, то всі харківські аптеки отримали розпорядження про те, що вони в обов'язковому порядку повинні повісити плакати з Кернесом у себе на вхідних дверях, ну або в торговому залі.

І цей указ буде дійсний до закінчення осінніх виборів, приблизно до 25 жовтня 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес відкриє у Харкові гігантський фонтан перед виборами

Як повідомляє портал «Знай.ua» Карантин "завадив" Кернесу приїхати в Полтавський суд - "прогулює" в сьомий раз

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни ткнули носом Кернеса у вбиті дороги: "Довіряй справі по дорозі на вибори"