Чинний мер Харкова Геннадій Кернес збирається обиратися на третій термін. І в честь цього градоначальник активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами. Цього разу він "добрався" до аптек міста Харків.

Про це повідомили в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як виявилося, то всі харківські аптеки отримали розпорядження про те, що вони в обов'язковому порядку повинні повісити плакати з Кернесом у себе на вхідних дверях, ну або в торговому залі.

І цей указ буде дійсний до закінчення осінніх виборів, приблизно до 25 жовтня 2020 року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"#Копрофестиваль у всій красі: такі вказівки прийшли усім аптекам мережі «Гамма-55» (911, АНЦ, АОЦ і т. д.)",- підписав фото автор.

" Ой повірте, з усього що вони роблять , повісити плакат,це як муху вбити", " Так тому що вони працюють з дозволу гепи.і під його кришуванням", " дрімучий Совок", " А що тут такого??Або хтось забороняв рекламу?", "Потрібно вішати догори ногами", " Бізнес по-Харьковски", " Директора цієї мережі-не російські торгаші. Ясний х*й шо вони подлизнут міру",- коментували користувачі мережі.

Нагадаємо, предвиборна реклама від Кернеса поширились вже по всьому Харкову. Величезні банери з рекламою мера "Блок Кернеса – Успішний Харків" з'явилися на міських багатоповерхівках, а борди "розійшлися" по місту.

Як виявилося, цього недостатньо, і тепер кандидатуру Кернеса на третій термін просувають на більш низьких висотах.

За інформацією телеграм-каналу "ВЕХА", плакати з рекламою від Кернеса носять по торговим точкам, що викликало неабияке обурення харків'ян.

"Це якесь неподобство! Розносять по кіосках плакати з Кернесом. І примусово змушують вішати на вхідні двері, інакше будуть виписувати штраф! Сегодня сказали, що хтось буде їздити перевіряти. Будуть їздити по вул. Киргизької", – обурюються люди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни ткнули носом Кернеса у вбиті дороги: "Довіряй справі по дорозі на вибори"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернеса повісили в громадському туалеті Харкова

Також «Знай.ua» писав, що Карантин "завадив" Кернесу приїхати в Полтавський суд - "прогулює" в сьомий раз