Передвиборча реклама від Кернеса продовжує активно поширюватися по всьому Харкову. Рекламні листівки можна побачити абсолютно всюди, де є люди: магазини, метро, під'їзди, вулиця і т. п.

Але в цей раз передвиборча реклама "дісталася" до нового місця, а саме до громадського туалету.

Фотографією "туалетної" реклами поділилися в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Харків'ян не сильно порадувала така рекламка в такому інтимному закладі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Геннадій, а можна б*ять по*ерти спокійно без вашого #копрофестиваль?",- запитує автор фотографії.

"Це типо: Я ВАС БАЧУ, НАВІТЬ В ТУАЛЕТІ !", "реальну фотку поставив)) і йшло б легше", " Дуже успішний, двері в сральню цеглою підпирають...", " Всі контори , особливо дрібні бояться проблем з лудшим, тому маємо, що маємо.", "То ж лудший старається для людей. Вішає агітку, щоб можна було його жирним ї*алом жопу замість парашки витирати", " Так це спецом щоб а*вус витирати",- жартували під фото харків'яни.

Нагадаємо, величезні банери з рекламою мера "Блок Кернеса – Успішний Харків" з'явилися на міських багатоповерхівках, а борди "розійшлися" по місту.

Як виявилося, цього недостатньо, і тепер кандидатуру Кернеса на третій термін просувають на більш низьких висотах.

За інформацією телеграм-каналу "ТРУХА", плакати з рекламою від Кернеса носять по торговим точкам, що викликало неабияке обурення харків'ян.

"Це якесь неподобство! Розносять по кіосках плакати з Кернесом. І примусово змушують вішати на вхідні двері, інакше будуть виписувати штраф! Сьогодні сказали, що хтось буде їздити перевіряти. Будуть їздити по вул. Киргизької", – обурюються люди.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни ткнули носом Кернеса у вбиті дороги: "Довіряй справі по дорозі на вибори"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес заговорив українською перед виборами

Також «Знай.ua» писав, що Кернес повісив себе на кожному стовпі у Харкові