Мер Харкова Геннадій Кернес зібрався знову йти на вибори і спробувати залишитися мером міста і далі. Оскільки вибори все ближче, то мер Харкова активно займається своєю передвиборчою кампанією - роздає листівки і газети зі своїми передвиборчими обіцянками, так само по місту активно стали з'являтися білборди з його зображенням.

Але деяким харків'янам здається це все занадто набридливим, особливо, та величезна кількість макулатури, яка потрапляє їм до рук від мера. Тому один харків'янин знайшов вельми оригінальне застосування газет від чинного мера - чоловік просто використовує газети на розпалювання багаття для шашликів.

Фотофактом поділилися в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

"Ну хоч якась користь від Адольфича",- підписав фотографію автор.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

" Та це г*вно навіть не горить", "Давайте проводити флешмоб-хто оригінальніше знищить цю ху**ву морду на газеті"," А де підгорілі пуканы від Гепозащитосов?", "У мене теж замість туалетного паперу таке будинку", " На підмотки)", " Ктож так расжигает",- коментували користувачі соцмережі.

Нагадаємо, в неділю, 28 червня 2020 року, в Харкові і областях з'явилася реклама міського голови Геннадія Кернеса, який вирішив переобиратися на новий термін.

В останньому інтерв'ю політик заявив, що піде на осінні вибори до міської ради і буде вести туди власну партію.

Вибори в місцеві ради призначені на 25 жовтня 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернесу - 61: чим запам'ятався українцям скандальний мер Харкова

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес мітить у крісло мера Харкова, є шанси у інших кандидатів

Також «Знай.ua» писав, що Кернес переключився на дітей перед виборами