Геннадій Кернес активно продовжує свою передвиборну кампанію на честь місцевих виборів, які пройдуть у Харкові вже цієї осені.

Оскільки чинний мер міста планує йти на третю п'ятирічку, то Кернес "ненав'язливо" агітує харків'ян голосувати за нього.

Наприклад, у групі "Х**вий Харків" харків'янин поділився фотографією, того як в місті роздають газети з передвиборними обіцянками Кернеса.

"На Захисників роздають мертві дерева в підтримку Солнцеликого",- написав автор під фото.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

" Їх вже давно не з дерев роблять", " розбирайте скоріше, а то не дістанеться", " Довіряй жидам", " З корабельної сосни?", - жартували коментатори.

Нагадаємо, Геннадій Кернес збирається йти на третю п'ятирічку. І виходячи з цього, мер активно продовжує свою передвиборчу кампанію.

У групі "Х**вий Харків" учасники спільноти поділилися фотографією, на якій можна побачити, що рекламні листівки від Кернеса вже "добралися" до пункту видачі дитячого харчування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес мітить у крісло мера Харкова, є шанси у інших кандидатів

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернеса відфутболили з нової партії мерів України

Також «Знай.ua» писав, що Кернес закрився від харків'ян у броньованому бусику, мера охороняє армія велетнів - "Переплюнув президента"