Не для кого не секрет, що восени в Харкові пройдуть вибори мера міста і чинний мер Геннадій Кернес збирається йти на третю "п'ятирічку". І виходячи з цього, мер активно продовжує свою передвиборчу кампанію.

Наприклад, у групі "Х**вий Харків" учасники спільноти поділилися фотографією, на якій можна побачити, що рекламні листівки від Кернеса вже "добралися" до пункту видачі дитячого харчування.

"На пункті видачі дитячого харчування розклали на перемогу. За лудшего з молоком матері",- підписав фотографію автор.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, передвиборна кампанія Геннадія Кернеса вже почалася. Харків'яни в соцмережах поділяються фотографіями, на яких вони показують, у яких кількостях їм приходять рекламні листівки від передвиборної кампанії чинного мера Харкова.

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі

"Ну що ж, #копрофестиваль почався!
Ось таку темку кидають в Південному Харківської області, відразу по 3-4 в кожен двір, незалежно від кількості мешканців, 7 штук я назбирав чисто по сусіднім заброшкам, в яких максимум ночують бомжі, на кой їм такий піар від лудшего — невідомо",- написали в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальники Кернеса наплювали на безпеку харків'ян та залишили "портал в пекло" під ногами

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернеса відфутболили з нової партії мерів України

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові бізнесмени Барабашово готують "майдан" проти Кернеса