Олексій Кучер, який обіймає посаду голови Харківської обласної державної адміністрації, в інтерв'ю виданню "Інтерфакс-Україна" розповів, чи має намір він боротися за крісло мера Харкова.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи хоче Кучер стати харківським міським головою, чиновник відповів, що все залежить від бажання і позиції президента України Володимира Зеленського.

На переконання Кучера, харків'яни готові підтримати кандидата від провладної партії «Слуга народу» у боротьбі за крісло з «найрейтинговішим мером України».

Він додав, що є «людиною президента», і, якщо так вирішить Зеленський зі своєю командою, то Кучер готовий піти у харківські мери.

«Я піду і зроблю все, щоб виграти», - зазначив нинішній голова ХОДА.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, вибори в місцеві органи самоврядування в Україні мають відбутися восени 2020 року.

Нагадаємо, раніше Кернес повернув Жукова в Харків по другому колу, - тепер усе.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Харків'яни призначили Кернесу "побачення" в суді, щоб потрапити в мерію.

Також "Знай.uа" писав, що Жуков повертається? Кабмін Гончарука з тріском програв суд Кернеса у справі скандального маршала.

Нагадаємо, що в Харкові, під будівлею обласної ради, з самого ранку 27 лютого зібралися мітингувальники.