У Харкові з’явиться монумент захисникам вітчизни, повідомляє портал “Вечерний Харьков” з посиланням на Харківську обласну раду.

Як повідомляється, монумент з’явиться на харківській площі Захисників України. Його відкриття заплановане на свято Покрови 14 жовтня в рамках святкування Дня Захисника вітчизни.

Харків, Площа Свободи
Харків, Площа Свободи
velorally.ua

Нагадуємо, що сьогодні Кабінет міністрів не погодив кандидатуру Олексія Кучера на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещодавно Кучер спростовував інформацію про те, що претендує на посаду очільника Харківської ОДА, називаючи її чутками та галасом ЗМІ.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що архівні документи, які до недавнього часу зберігалися під грифом "секретно", нарешті оприлюднили.