Кабінет міністрів України відтермінував рішення щодо погодження кандидатури адвоката Олексія Кучера на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації, повідомляє телеканал “24”.

Олексій Гончарук
Олексій Гончарук

Як повідомив народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко, спочатку Уряд підтримав кандидатуру Кучера, але потім вирішив відтермінувати своє рішення щодо нього. Останні сталось після того, як прем’єр-міністр Олексій Гончарук отримав смс-повідомлення.

Нагадуємо, що вчора президент Володимир Зеленський відправив у відставку голову Харківської облдержадміністрації Юлію Світличну, яка претендує на посаду заступника секретаря РНБО.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещодавно Кучер спростовував інформацію про те, що претендує на посаду очільника Харківської ОДА, називаючи її чутками та галасом ЗМІ.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що архівні документи, які до недавнього часу зберігалися під грифом "секретно", нарешті оприлюднили.