Президент України Володимир Зеленський звільнив Юлію Світличну з посади голови Харківської обласної державної адміністрації, повідомляє видання “Новое время” з посиланням на агентство “Українські новини”.

Як повідомляється, нового очільника Харківська область отримає вже у п’ятницю, 11 жовтня. Найімовірніше, ним стане відомий адвокат та народний депутат від партії Слуга народу Олексій Кучер.

А Юлія Світлична наразі подала до Національного агентства з запобігання корупції декларацію, як кандидат на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони України.

Нагадуємо, що нещодавно Кучер спростовував інформацію про те, що претендує на посаду очільника Харківської ОДА, називаючи її чутками та галасом ЗМІ.

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, фахівці обласного лабораторного центру МОЗ провели дослідження пляжів в Запоріжжі.

Також Знай.ua писав про те, що архівні документи, які до недавнього часу зберігалися під грифом "секретно", нарешті оприлюднили.