Олексій Кучер, новий губернатор Харківської області, якого 6 листопада представив громадськості президент України Володимир Зеленський, лаконічно відповів у Facebook на гнівний пост мера Харкова Геннадія Кернеса.

Відповідаючи на претензії харківського градоначальника, він зазначив, що, наскільки йому відомо, «корону, як символ влади, в Харківській області носило всього пару чоловік. Одну вже зняли...»

Цей пост став реакцією на нещодавні міркування Кернеса про те, що президент під час свого приділив увагу зовсім не тих питань, які хвилюють харків'ян. Крім того, він закликав Кучера, який зазначив, що «Харків – це окрема держава», «зняти з голови корону» і подумати, що корисного можна зробити для регіону.

У свою чергу жителі області коментують посаду нового губернатора.

«Хотілося б, щоб опалювальний сезон нарешті настав не тільки в Харкові, але і в області - у Куп'янську! В області також живуть люди, і діти ходять до школи! Через відсутність початку опалювального сезону діти вже 2-й тиждень сидять вдома. Думаю, що вам варто звернути увагу і на звичайних людей, а не коронами мірятися!», - відзначають вони.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Facebook Олексія Кучера

Нагадаємо, у Харкові Зеленського зустрічають пікетом проти мера.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський представив нового губернатора Харківщини Олексія Кучера.

Також Знай. ua писав, що Зеленський не стримався під час поїздки на завод Малишева в Харкові.