Секретар міськради Ігор Терехов продовжує особисто контролювати, як ведуться ремонтні роботи в харківських під'їздах.

Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі "Х. Х".

За інформацією джерела, Терехов перевіряє, що змінилося з його минулого візиту. Примітно, що двірники активно готувалися до його приїзду і наводили "марафет".

"Терехов знову на Широнінців 59Г. Оглядає, що змінилося з минулого візиту. А з ранку двірники як вжалені працювали. Хоч раз на сезон чисто буде",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Топчик теж в Шаріте хоче? Без маски скрізь", " і купа оленів на фото запарковано)"," Топчик забув чим скінчилося правління папєрєдніка?", "Перед виборами роблять робочий вигляд", " він би ходив по-тихому, без палева. Щоб двірники заздалегідь не знали"," Нехай за Ростом "Одеський" у двір загляне, де величезна яма на в'їзді (наслідки прокладки зростанням своїх комунікацій).
У дворі збирається вся вода з округи, він вічно затоплений, вже дитячий майданчик затопило. Бригада швидкої тиждень тому не могла нормально з машини вийти, не замочивши ноги, не кажучи вже про навантаження пацієнта. При "лудшем" було 0 реакції на звернення жителів, при цьому вже можна констатувати аналогічну реакцію", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес збере всіх собачників Харкова під одним дахом. У Харкові 31 Липня і 1 серпня запланована виставка собак пам'яті покійного Геннадія Кернеса.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов ощасливить харків'ян новими тролейбусами. З Луцького автозаводу" Богдан " до Харкова відправили партію з 11 тролейбусів.

Також «Знай.иа " писав, що жителі селища Рогань показали, в якому аварійному стані знаходиться один з будинків. Один з під'їздів, який жахає своїм зовнішнім виглядом: обшарпані і гниють стіни, мокра стеля, з якого все сиплеться на голову і інші "принади".