У харківських будинках будуть нові ліфти.

Про це заявив секретар міськради Ігор Терехов, сьогодні, 24 березня, після робочої зустрічі на підприємстві.

В ході робочої зустрічі він ознайомився з роботою системи диспетчеризації та розробками підприємства, а також відвідав цех з виробництва ліфтових кабін.

"Від того, наскільки чітко працює ліфт, залежить багато чого: починаючи від настрою людини і закінчуючи рівнем його комфорту і безпеки під час пересування. Тому сьогодні ми приділяємо велику увагу ремонту ліфтів, яких на обслуговуванні у підприємства знаходиться близько 7 тис.",- зазначив секретар міськради.

фото: Харківська міська рада
фото: Харківська міська рада

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

За його словами, на сьогоднішній день 90% ліфтів майже відпрацювали свої ресурси, але їх продовжують підтримувати в стабільному стані.

Як розповів директор КСП "Харківміськліфт" Олексій Топчій, цього року з міського бюджету було виділено 70 млн грн на поточний ремонт і 40 млн грн на капітальний ліфтів. За цей бюджет планують реконструювати близько 350 ліфтів, а також закупити 27 нових одиниць.

фото: Харківська міська рада
фото: Харківська міська рада

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов відфутболив поліклініку, виставлену на продаж у Харкові

Як повідомляє портал «Знай.иа» Разьеренний Терехов помножив на нуль харківських комунальників

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни викликали Терехова через Інтернет прямо в під'їзд: "Ну як вам комунальники?"