Рік тому Харківська мерія обіцяла вирішити питання з "Коксохімом", де взяла на себе контроль по установці нового обладнання, яке відповідало б міжнародним стандартам.

На засіданні комісії з викидів Коксохіму, яке пройшло 2 лютого, секретар міськради Ігор Терехов пообіцяв взятися за вирішення цієї проблеми, підписавши звернення до Державної комісії з техногенної та екологічної безпеки з проханням зупинити роботу Харківського коксового заводу "Новомет", передає "Вечірній Харків".

Тим не менш, дана обіцянка, яка надійшла від міськради, далеко не перша. Ще в грудні 2019 року Терехов заявив про те, що Харківська міськрада взяла під особистий контроль скорочення шкідливих викидів Коксохіму.

"Була відпрацьована стратегія, що завод зобов'язаний за свої кошти виконати всі заходи, щоб не було шкідливих викидів",- заявив Ігор Терехов.

Йшлося про встановлення спеціального обладнання, яке допомогло б у вирішенні екологічної проблеми. І цей процес у міськраді обіцяли контролювати.

З огляду на те, що обладнання не було встановлено, а харків'яни все ще скаржаться на шкідливі викиди, обіцянка Ігоря Терехова виконана не була.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розлючені харків'яни прийшли до Терехова через космічні тарифи: "маріонетка криміналу". Харків'яни з плакатами прийшли до Терехова вимагати знизити тарифи, адже у людей не вистачає фінансів, щоб банально жити.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов і Добкін влаштували "батл" через жінок: "М*рдой торгує". Напередодні 8 березня Ігор Терехов і Михайло Добкін вирішили привітати жінок з наступаючим святом, чим влаштували між собою своєрідний "баттл".

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни просять Терехова взятися за метро: темно, брудно і страшно. Харків'яни скаржаться на стан станції метро "ХТЗ" і просять її реконструювати і облагородити.