Харків'яни виявили нестикування в словах секретаря міськради Ігоря Терехова і його діях.

Фотодоказом поділилися в телеграм-каналі " Х. Х.".

Все почалося з того, що днями відсторонили від роботи директора однієї з гімназій міста. А все через те, що Терехову сильно не сподобалося, що активісти організації "Фрайкор" провели в гімназії урок патріотизму. Чиновник назвав "Фрайкор" право-радикальною організацією, а їх спілкування з гімназистами - "уроком фашизму".

"Я не проти уроків патріотизму, я проти уроків фашизму. Діти не повинні бути розмінною монетою в політичних іграх",- заявив Терехов.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Саме ця фраза зачепила і одночасно повеселила харків'ян тим, що вона не відповідає дійсності. Адже з подачі покійного Кернеса і Терехова школярі восени отримали агітаційні "подаруночки" від "Блоку Кернеса" перед виборами.

Тому оригінальні жителі міста поєднали "протиріччя" в одне, взявши фото школярів з подарунками, і додавши до неї фразу: "Діти не повинні бути розмінною монетою в політичних іграх", тим самим показавши абсурдність ситуації, що склалася.

"Фонд золотих цитат", " ви не розумієте. Це інше", " Гепа чогось засумував, від сітуйовини...", "Ось що потрібно, пакети і хороша реклама готова..", "Діти будуть згадувати Кернеса, як старі Радянський Союз"," головне щоб значки і календарики подарували кожному"," за Терехова буде топити одне бидло", " не пакети, а екосумки для сменки. Все продумано", " за Допу інше. А за Фельдмана третє. Трибідліє ху**чанское", " раніше були ручки і парасольки "Партія регіонів", тепер ось це", хто з трійці харків'ян краще - визначити складно, але однозначно найяскравіший до**ойоб там Мішаня", "хороша сумка", "Терехов такий же розмінний , так де пахне грошима там і він, а до простих людей йому немає діла"," Х**вый у Гепи був учень!",- коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов наплював на благання харків'ян щодо смердючого "коксохіму": "труїтися далі?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін злив правду про "орієнтацію" Терехова перед виборами

Також «Знай.иа " писав, що Розлючені харків'яни прийшли до Терехова через космічні тарифи: "маріонетка криміналу"