Стало відомо про те, що секретар Харківської міської ради Ігор Терехов анонсував звільнення. Потрапили під роздачу керівники комунальних підприємств, які не справляються з виконанням своїх обов'язків.

Про це він розповів у своєму інтерв'ю.

Ігор Терехов, фото: Facebook
Ігор Терехов, фото: Facebook

Ігор Терехов нагадав про те, що не так давно був звільнений Сергій Андрєєв, який обіймав посаду генерального директора комунального підприємства «Харківські теплові мережі», так як під його керівництвом дане підприємство не показало позитивних результатів. Завжди початок опалювального сезону починався з проблемами.

Ігор Терехов говорить про те, що ті, хто не виконуватиме свої службові обов'язки, будуть безболісно ставитися до роботи, будуть покарані звільненням.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше Терхов звернувся до харків'ян словами покійного Кернеса, Надія є

У Харкові каратимуть недобросовісних перевізників. Про це розповів секретар міської ради Харкова Ігор Терехов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Як повідомляє портал "Знай.uа" В Україні почав діяти посилений карантинний режим: що суворо заборонено під час локдауну

У п'ятницю, 8 січня, по всій території України введено посилений карантинний режим через пандемію коронавірусу. Під час локдауну від усіх громадян вимагається суворе дотримання певних правил.

Також "Знай.uа" писав, що Киянин визнав на весь Харків, що він "олень": бісить

У Харкові легковик з київськими номерами припаркувався біля Сумського ринку прямо під знаком "місце для паркування оленів".