Стало відомо про те, що Геннадій Кернес може стати «почесним» вже цього року. Це пообіцяв зробити Ігор Терехов для колишнього начальника.

Таким чином, повідомляється, що секретар Харківської міської ради готовий навіть поміняти регламент заради того, щоб Геннадій Кернес став почесним вже в найближчому майбутньому.

Терехов, скріншот з відео
Терехов, скріншот з відео

Через 8 місяців після смерті, тобто ближче до середини літа, Геннадій Кернес може обзавестися званням почесного. Для цього Ігор Терехов спеціально поміняє правила, так як є главою топонімічної комісії.

Геннадій Кернес, кадр з інтерв'ю: YouTube
Геннадій Кернес, кадр з інтерв'ю: YouTube

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше питання було обговорене на сесії Харківської міської ради, і більшість народних депутатів проголосувала за те, щоб увічнити пам'ять п'ятого мера міста Харків.

Терехов вкотре переказав свою розмову з Кернесом, під час якої він кілька разів відмовлявся отримати звання "почесного" за життя.

На даний момент не було озвучено ніяких ідей з увічнення пам'яті Геннадія Кернеса. Секретар міської ради Ігор Терехов говорить про те, що ще не прийшов час про це говорити.

"Це мій обов'язок перед харків'янами" - говорить Ігор Терехов.

Нагадаємо, раніше писали Хто в Харкові мітить в крісло покійного Кернеса: шанси Добкіна, Терехова і Мураєва

Інтрига навколо дня голосування закручується дійсно серйозна. Позачергові вибори міських голів за законом має призначити Верховна Рада.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Грозний Терехов пояснив, чому обезголовив харківські тепломережі: "це чорна діра"

Також "Знай.uа" писав, що Терхов звернувся до харків'ян словами покійного Кернеса, Надія є