Ігор Терехов критично висловився на сесії міськради з приводу "Зоряного неба" в центрі Харкова.

Про це Терехов заявив, 30 грудня, під час позачергової сесії, в рамках якої депутати приймали рішення щодо зміни бюджету міста на 2021 рік, а також структури виконавчих органів.

Під час дискусії з Ігорем Черняком, який розкритикував внесені зміни в структуру виконавчих органів Харківської мерії, Терехов заявив:

"Так от коли ви говорите про бюджет і не голосуєте за бюджет, ви бачили, буде робитися розв'язка. Так ось моє до вас прохання і доручення як депутату. Проконтролюйте всі тендери, які будуть зроблені на цю розв'язку, і зробіть так, разом зі мною, щоб жодна копійка бюджетних коштів нікуди не пішла. Нам більше не потрібно купувати "Зоряне небо" за такі шалені кошти. І цього більше не буде!".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, ілюмінацію "Зоряне небо" встановили на вулицях Пушкінській і Сумській в Харкові в 2019 році з ініціативи міської влади і покійного мера Геннадія Кернеса, першим заступником якого був Ігор Терехов. Гірлянда обійшлася місту в 34,8 мільйона гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни зняли покійного Кернеса в кліпі, рядки чіпляють за живе: "яким він хлопцем був..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» У харківській мерії вирішать, що робити з покійним Кернесом

Також «Знай.иа " писав, що Покійний Кернес перетворив пасинка Родіона на "ринкового магната": від студента до мільйонера