Відомий харківський політичний діяч Михайло Добкін останнім часом досить часто ділиться новими фотографіями на своїх сторінках в соціальних мережах.

Цього разу політик вирішив висловитися, що думає про початок передвиборчої агітації свого опонента секретаря міськради Ігоря Терехова.

Відповідний пост Добкн опублікував на своїй сторінці в Інстаграм.

"Перегорнув пресу. Помітив одну стійку тенденцію. Поки на просторах колишнього пострадянського простору звучать нав'язані нам ззовні, тихі заклики про толерантне ставлення до сексуальних меншин під гаслом: "вони мають право бути такими, як вони є", по той бік океану ніхто не бореться за права людей, вже все тихіше і тихіше скандують інший заклик: "дозвольте мені залишатися і бути - білим християнином традиційної сексуальної орієнтації!"
Будучи вихованим в дусі інтернаціоналізму, впевнений, що впору рятувати одновірців і сексуальних однодумців! Адже вони там, за океаном, на межі вимирання!

П. С. Слово "сексуальних" в даному випадку не комплімент, а спосіб сприйняття дійсності.

П. С. 2. Ну ці в.о. работнічкі реально допомагають. Або до перемоги моєї примазатися хочуть або тупі занадто",- написав Михайло Маркович.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"А цей текст зовсім не так, як той, що по-дебільному написаний... Дуже тонко,змістовно і зі змістом)))... P. S. все більше впевненості, що Маркович "їх" зробить", "судячи з того як проходить сесії (з Правим сектором) не тим шляхом йшли, йдуть і нехай йдуть", "Та вже, неприємний тип цей Терехів", "на розпал дров на дачі саме воно", "Давайте дебати", - коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Терехов і Добкін влаштували "батл" через жінок: "М * рдой торгує"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Скандальний Добкін обклав опонента матами через жінок: "воно тупе"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін потряс перед Тереховим "золотими" платіжками харків'ян: "Де * мули, бл * ть"