Стало відомо про те, що український політичний діяч Михайло Добкін поділився новою фотографією на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що там він поділився фотографією з чорно-білим фільтром. На знімку відбуваються останні приготування до прямого ефіру на телеканалі "Наш", який пройшов о 21:00, у вівторок 12 січня.

"Продовжимо цікаві розмови про головне. Ті, у кого почало пригорати, приєднуйтесь неодмінно. Про вас теж говорити будемо» - написав Михайло Добкін під постом в Instagram.

Там він розповів багато про що, в тому числі про свої амбіції на посаду мера міста Харків. Колишній народний депутат і соратник покійного мера Геннадія Кернеса планує балотуватися в крісло глави міста як самовисуванець. У такий спосіб він об'єднає харків'ян.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він вважає, що є багато людей, яким він подобається як політик, але погано ставляться до партій. А також, потім буде легше приймати рішення на благо міста.

Нагадаємо, раніше Добкін розповів, кому дістанеться Харків після смерті Кернеса

Він дав велике інтерв'ю для Наталії Влащенко на YouTube-каналі" Vласть vs Vлащенко", де відповів на найбільш цікаві питання.

Як повідомляє портал Знай.ua Ще й Меланія зібралася йти: Дональда Трампа заблокували на Pornhub

Також Знай.ua писав, що Популярний додаток TikTok звинувачують у шпигунстві: скандал набирає обертів