Відомий харківський політичний діяч Михайло Добкін останнім часом досить часто ділиться новими фотографіями на своїх сторінках в соціальних мережах.

Нещодавно Михайло Добкін опублікував на своїй сторінці в Instagram новий пост, де повідомив, що готує привітання дівчатам до 8 березня, яке він вирішив записати саме 23 лютого.

На опублікованому фото Михайло Маркович позує в класичному костюмі на сірому тлі студії. "Лук" політика складається з білої сорочки і чорних жилетки і брюк.

Таким чином, Добкін анонсував, що прекрасній половині людства варто чекати щось особливе від політика в святковий день, який настане зовсім скоро.

"Справжні чоловіки записують привітання жінкам до 8 березня саме 23 лютого!)
Скоро на всіх екранах країни!",- написав Добкін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"І все-таки Маркович молодець, але на половину. Не посоромився згадати про 23 лютого, правда в своїй манері. А чого б не нагадати всім, що 23 лютого день Радянської Армії і Військово Морського Флоту. Зі святом!", "Гідний на великі !!! СПРАВА. Перемог і справжніх профі в оточенні", " Михайло Маркович, ми за Вас!", "Давай по новій Міша, все ху * ня", " Михайло Маркович в хорошій формі! Так тримати!", "Зі святом Вас Михайло Маркович, повертайтеся до Харкова на свій законний пост мера скоріше, Харкову потрібні ви", "Дядя Міша, а будуть потім невдалі дублі ))) де текст трохи по "дибильному" написаний був ?) ", "Чекаємо Вас у жовтні з перемогою!", "Приголомшлива харизма!",- писали в коментарях підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкіна підловили на жахливій неписьменності: "Текст по-Де * ільному написаний"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін потряс перед Тереховим "золотими" платіжками харків'ян: "Де * мули, бл * ть"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін переніс до Харкова Дарницький міст, таке не міг навіть Кернес: "Все х * * ня, давай по-новій!"