Український політичний діяч з Харкова Михайло Добкін є активним користувачем соціальних мереж. Цього разу він опублікував незвичайний знімок на сторінку в Instagram.

Таким чином повідомляється, що Михайло Добкін позує для передплатників в шоломі від мотоцикла. При цьому, він більше нагадує щось космічне.

Як підмітив Харківський політик під постом: "Космічна дивізія ненудних військ. Добраніч, други"»

Багато відзначили дизайн футболки, який припав до душі передплатникам. На ній красується напис» ненудне", а на рукаві оздоблена під вогонь.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях підписники оцінили " лук " від політика.

Варто відзначити, що раніше повідомлялося про нову сторінку Михайла Добкіна в соціальній мережі Twitter. Про це він також розповів в Instagram.

"І знову здрастуйте! Друзі, знову рвемо Твіттер! Допоможіть заново набрати 100 тисяч фоловерів. Обіцяю, їм буде цікаво", - написав нардеп.

Нагадаємо, раніше Урок патріотичного виховання в дитячому садку перетнув критичну межу: відео

Як повідомляє портал "Знай.uа" "Любитель червоних ганчірок", - Білецький прокоментував призначення на посаду друга Добкіна.

Також "Знай.uа" писав, що Дружок Добкіна переметнувся до Кучера і навчатиме Харківську молодь патріотизму - "любитель червоних прапорів".

Відповідне розпорядження було підписано главою регіону Олексієм Кучером.