У Харкові дівчина роздяглася до ночнушки у вагоні метро перед іншими пасажирами.

Відповідний відеоролик з'явився в групі " ХС. Харків " у Фейсбуці.

Мабуть, на такий вчинок її спонукало бажання зняти ефектний ролик для соцмережі Tik Tok.

Юна харків'янка вирішила змінити вуличний одяг на піжаму, сидячи між пасажирами у вагоні. Ті не звертали увагу на дивні дії дівчини, і лише зрідка скоса поглядали на неї.

Спочатку харків'янка зняла штани, і поклала червоний рушник на коліна. Потім позбулася кофти, продемонструвавши свою легку ночнушку. Своє "роздягання" блогерка супроводжувала "збентеженим" сміхом, червоніла і блідла. Далі юна харків'янка обернула волосся рушником.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Харківські Тіктокери продовжують підкорювати громадський транспорт"— - йдеться у підписі до відео.

"Ну що, на цьому все і закінчилося? Її б в такому вигляді та на мороз, що б мізки в голові знайшлися від холоду!", "Дібільна молодь нині пішла. Зовсім сором втратили. Заблокувати на*ер цей тик ток треба", "рівень розвитку, вірніше недорозвиненості, тобто деградація повна", " взагалі охамелі)))) де у них мізки???Повна деградація..", "Зовсім сором втратила, коріння непрокрашенние всім демонструє, хоч би капюшоном прикрилася", "Молодь,це краще, почне і собі таке робити в громадському транспорті", вони думають, що це круто", "ззаду значок інваліда - якраз підходить", "чим би дитя не тішилося", "мізків на гідний вчинок не вистачає, а в Tik Tok охота", - писали в коментарях харків'яни.

Через деякий час стало відомо, що за "перфоманс" влаштувала дівчина. Виявилося, що харків'янка роздяглася для фотозйомки, кадри якої з'явилися пізніше "на розтерзання" незадоволеним в соцмережах.

"А ось і результат халатної фотосесії в метро",- йдеться у підписі до фотографій.

Публікація ХС Харків: Facebook
Публікація ХС Харків: Facebook

Публікація ХС Харків: Facebook
Публікація ХС Харків: Facebook

Публікація ХС Харків: Facebook
Публікація ХС Харків: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові водій тролейбуса переплутав пасажирів з дровами: "покуримо?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Бездомні перетворили харківське метро на нічліжку- " Запах сечі виїдає очі"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни отримують "листи щастя" прямо в метро: одягнися!