У харківському метро сталася НП, там пасажир підземки впав на рейки.
Про це повідомляє інформаційний портал "Newsroom".
Так, стало відомо, що в Харкові на станції метро "Палац спорту" пасажир впав на рейки. У чоловіка закрутилася голова, він спіткнувся і упад. Відомо, що цей інцидент стався близько 11:28.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Повідомляється, що очевидці покликали співробітників підземки, які зняли напругу з контактної рейки і оперативно підняли чоловіка. Об 11: 30 напругу подали, потяги при цьому не затримували.

" За попередньою інформацією, у нього закрутилася голова. Коли чоловіка підняли на платформу, від допомоги медиків він відмовився, тому "швидку" не викликали. Зараз він знаходиться в кімнаті поліції",-розповів прессекретар КП" Харківський метрополітен " Олексій Бітнер.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, що під Дніпром дитячі ігри з гранатою обернулися трагедією - "зачепило руки, обличчя, животи"

Як повідомляв портал "Знай.ua" , лікарі розповіли про дитину, яка впала з п'ятого поверху в Чернівцях: тільки мотузки і врятували

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також, "Знай.ua" писав, у Тернополі псих розстріляв дітей у шкільному дворі: "більше 30 поранень"