У Харкові в метро рука дитини застрягла в ескалаторі. Про це розповіли на порталі медіа групи "Об'єктив".

Очевидці події повідомили журналістам про те, що в Харкові, на станції метро "Пушкінська" рука дитини застрягла в ескалаторі.

Дитина з мамою спускалися на ескалаторі і він впустив рукавичку. Коли хлопчик потягнувся за нею, то його пальці застрягли між стінкою ескалатора і льотної сходинок.

Інформацію про подію також підтвердив прес-секретар КП «Харківський метрополітен» Олексій Бітнер.

"На метро "Пушкінська" на одному з ескалаторів їхала сім'я: мама, тато і дитина. Дитина засунула руку між рухомими елементами ескалатора. Ескалатор зупинили, руку дитини звільнили. Викликали "швидку допомогу". На даний момент очікують "швидку"" - сказав Олексій Бітнер.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Постраждалого хлопчика госпіталізували до 17-ї міської лікарні, у відділення дитячої травматології.

Директор Центру екстреної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта розповів, що пальці дитини цілі і у нього немає навіть перелому.

"Два взагалі не постраждали. А один - там без перелому, просто затиснуло м'які тканини, нічого: ні рани немає, нічого" - сказав Віктор Забашта.

Рука дитини застрягла в ескалаторі, фото objectiv.tv
Рука дитини застрягла в ескалаторі, фото objectiv.tv
Рука дитини застрягла в ескалаторі, фото objectiv.tv

Нагадаємо, що під Дніпром дитячі ігри з гранатою обернулися трагедією - "Зачепило руки, обличчя, животи"

Як повідомляв портал "Знай.uа", лікарі розповіли про дитину, яка впала з п'ятого поверху в Чернівцях: тільки мотузки і врятували

Також, "Знай.uа" писав, у Тернополі псих розстріляв дітей у шкільному дворі: "Більше 30 поранень"